Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Niels Destadsbader en Marco Borsato sluiten 33ste editie van Suikerrock af

Metejoor, dé rising star van de Vlaamse popmuziek, mocht de aftrap geven op de laatste dag van Suikerrock 2019. Het enthousiasme waarmee hij op het podium stond, werkte aanstekelijk. Wanneer Rob De Nijs 'Het werd zomer' inzette, stopte het als bij wonder met regenen. De legende bespeelde nog steeds emoties alsof het perfect gestemde gitaarsnaren waren. Grote klasse en vooral veel puurheid.

Slongs bouwde naar gewoonte een funky feestje met heel veel aanstekelijke vibes en bakken enthousiasme. De temperatuur in het publiek steeg duidelijk niet alleen door de stralende zon.

Mama's Jasje werd in allerijl opgetrommeld om de zieke Nielson te vervangen en deed dat met verve. Hun hits stonden zichtbaar in het gezamenlijk geheugen gegrift.

Het werd helemaal zomer bij Niels Destadsbader die de tjokvolle Grote Markt moeiteloos inpakte. Hij deed waar hij het best in is, het publiek volledig op zijn kop zetten. Een echte voltreffer!

Marco Borsato moet je ook niet meer leren hoe hij een publiek moet entertainen. Aan charisma geen gebrek! Zulke headliners maken van de Suikerrock zondag een gigantisch feest. De stralende gezichten in het publiek waren hiervan het bewijs!

Magie en een zinderende massa, wat een zondag, wat een 33ste editie! Daarmee zit Suikerrock 2019 er op. Het was een epische editie met hitte, met veel regen maar ook een prachtig slotakkoord!

Foto's kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd maandag 29 juli 2019 om 09:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook