Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock 2019 trapte stevig af met Bazart, Tourist LeMC en Arsenal

De aftrap voor Suikerrock 2019 was op zijn minst zwoel en warm te noemen. Geen makkelijk temperatuurtje om te openen voor Yves Paquet. Maar ondanks verzengende hitte kreeg Suikerrock toch een lekker kwalitatieve opening. Met veel soul, een uitstekende stem en een fleurige haartooi deed Yves eigenlijk best wel grootse dingen.

Maar die afkoeling, beloofd door menig meteoroloog, zou nog even op zich laten wachten, en dat maakte de uitdaging voor Emma Bale des te groter. Zij liet de warmte niet aan haar hart komen en speelde de ene dansbare song na de andere.

Tom Odell had even later geestdrift aan boord en werkte zich uit de naad. Na een regendans op zijn vleugelpiano kreeg hij de weergoden zover dat ze een klein regenbuitje loslieten over de Tiense markt. Daar was meteen ook de lang geanticipeerde afkoeling.

Bij Tourist LeMC liep de markt vol en volgde een heel leuk relaxed concert met niet alleen weergewijs een fris windje.Tourist kreeg makkelijk de handjes van het publiek op elkaar en lostte alle verwachtingen in.

Bazart diende even later gewoon de bal nog in doel te trappen en het feestje was effectief los.

Afronden voor vrijdag was een perfect klusje voor de live muziekstorm van Arsenal. De band wist niet van ophouden en bleef de markt maar plat spelen! Een heuse hattrick van drie bands die je ongelooflijk veel zin laten krijgen in morgen…

Er zijn voor vandaag en morgen trouwens nog tickets te verkrijgen via de ticketshop (www.suikerrock.be) en aan de kassa.

Foto's van de eerste Suikerrock-dag kan je bekijken in de fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zaterdag 27 juli 2019 om 12:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook