Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat

Katrin (Kat) Kerkhofs, die al bewees van zowat alle markten in de entertainmentwereld thuis te zijn, maakte tijdens de afgelopen editie van Rock Werchter - totaal onverwacht - een wel zeer opgemerkt debuut als dj. Kat en manlief Dries Mertens kroonden zich er als DJ KitKat en MC Ciro tot dé sterren van de dag met een bom van een dj-set aan The Brewery. De feestende massa ging een half uur lang uit z’n plaat op heerlijke mixen van o.a. Backstreet Boys, LMFAO, Steve Aoki, Sam Gooris, Genuwine, Sigma en Spice Girls.

Urban, dance, R&B, stevige rock, Vlaamse klassiekers…de sets van DJ KitKat zijn duidelijk even veelzijdig, bruisend en pure party als de dame zelf!

“Ik doe niet aan hokjesdenken, dus ook niet in de muziek. Alles kan en mag in mijn sets, als de mensen zich maar amuseren,” vertelt Kat Kerkhofs aan Sterrennieuws.

Na haar geslaagde debuut op Werchter, heeft Kat de smaak duidelijk te pakken en gaat ze door als DJ KitKat. Vanaf heden kan u de knapperige DJ KitKat dan ook exclusief boeken bij allround entertainmentbedrijf House Of Entertainment, dat ook haar management verzorgt.


› Gepubliceerd donderdag 18 juli 2019 om 09:38 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook