Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Nog 24 smaakmakers voor Pukkelpop

Food Wood, het culinaire paradijs op Pukkelpop, herbergt al sinds 2015 de populairste foodtrucks van het moment. Voor aankomende editie wordt o.a. het veganistische aanbod gevoelig uitgebreid.

Op een idyllisch en rustig gelegen grasveld achter de Marquee-tent kunnen festivalgangers aan een van de vierentwintig foodtrucks terecht om hun grote of kleine honger te stillen. Het aanbod is zeer uiteenlopend, gaande van Indische gerechten, authentieke Tibetaanse keuken, Hawaiiaanse bowls tot poffertjes, bananensmoothies en een yoghurtbar. Ook de aandacht voor veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije varianten is opvallend.

Frederik Luyten, woordvoerder Pukkelpop, over Food Wood: “Een paar jaar geleden kon je nog spreken van een food hype maar ondertussen is gezonde, duurzame én avontuurlijke voeding niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Food Wood is daar een mooie afspiegeling van.”

PRAKTISCH
• Locatie: achter de Marquee
• Openingsuren: van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus, van 11.00u - 23.00u

TICKET UPDATE
Camping Chill, het populaire kampeerterrein tegenover het festivalterrein, is zo goed als vol. De laatste duizend campingtickets zijn beschikbaar via de ticketpagina. Ook de festivaltickets verkopen vlot, maar blijven beschikbaar via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be zolang de voorraad strekt.


› Gepubliceerd woensdag 10 juli 2019 om 17:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook