Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Work hard, play harder: flamboyante personen tonen hoe en waaraan ze hun geld verbrassen

Ze werken keihard, maar verbrassen al hun geld. Aan dure sportauto’s, dikke villa’s, spetterende feestjes, een perfect lichaam of aan hun huisdier, dat ze overladen met de grootste luxe. Kan het nog decadenter? Welkom in de wondere wereld van de meest flamboyante families van Groot-Brittannië.

Telefacts Zomer volgt op dinsdag 9 juli o.a. Aisleyne Horgan-Wallace, een televisiester die haar entree maakte in Big Brother 10 jaar geleden. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. “Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten”, zo zegt ze zelf.

Nigel Turver is een autofreak die al zijn centen spendeert aan blitse sportwagens. “Ik heb vijf Porsches gekocht in één maand. Daarvoor sloot ik een lening af: 1.700 euro per week. Misschien wat overdreven?”

Maar de grootste ster is ongetwijfeld Oscar, een chihuahua. Het beestje verjaart binnenkort en baasjes Lizzy en Patrick huren een party planner in. “8000 euro, alsjeblieft! Het is knettergek, maar onze chihuahua is ons kindje. Hij is onbetaalbaar”.

Dinsdag 9 in Telefacts Zomer: de meest flamboyante families uit Groot-Brittannië.


› Gepubliceerd maandag 8 juli 2019 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook