Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Charlotte Leysen neemt dit najaar afscheid als Ketnet-wrapper

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper. Samen met de Ketnetters gaat ze op zoek naar een geschikte opvolger. Die zoektocht zal dit najaar te zien zijn op Ketnet. Charlotte neemt nog niet meteen afscheid en zal deze zomer nog de presentatie van de Ketnet Zomertour voor haar rekening nemen.

"Het zal me altijd bijblijven: de dag waarop ik door de Ketnetters verkozen werd als hun nieuwe Ketnet-wrapper. Wrapper zijn, het is iets heel uniek, een droomjob. Als klein meisje herinner ik me nog hoe hard ik opkeek naar de wrappers. Ik vind het dan ook een ongelofelijke eer dat ik deze prachtige rol 8 jaar op mij heb mogen nemen en kinderen op een speelse manier heb mogen helpen opgroeien. Zelf ben ik in die 8 jaar ook gegroeid van pas afgestudeerde student tot een volwassen vrouw. Ketnet heeft me zoveel onwaarschijnlijke mooie, knotsgekke en avontuurlijke momenten gegeven, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Ik neem ze allemaal mee in mijn rugzak. Maar nu wordt het stilaan tijd om mijn vleugels uit de slaan. Voor elke deur die sluit, gaat er een nieuwe open. Ik kijk alle avonturen tegemoet! Met heel veel zorg en plezier ga ik na de zomer samen met de Ketnetters nog op zoek naar een nieuwe wrapper. En dan is de cirkel rond, en kan ik zowel de Ketnetters als mijn Ketnet-collega’s vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle mooie herinneringen. Die draag ik voor altijd in mijn hart," aldus Charlotte Leysen aan de Sterrennieuws-redactie.

Charlotte Leysen werd in 2011 door de Ketnetters gekozen als Ketnet-wrapper. Voor het eerst in de geschiedenis van Ketnet kozen de Ketnetters toen zelf hun nieuwe Ketnet-wrapper. Ze presenteerde ook programma's als Goed Gezien! en Kingsize Live, was het gezicht van de eerste editie van de Move tegen pesten en speelde de hoofdrol in Ketnet Musical: Kadanza. De afgelopen jaren maakte ze ook deel uit van De KetnetBand.

Charlotte gaat op zoek naar een nieuwe wrapper

Ketnet start dit najaar met een zoektocht naar een nieuwe wrapper. Kandidaten vinden alle informatie op wordwrapper.be.

Ketnet is al 21 jaar een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vomde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 21 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de Veire, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille, Niels Destadsbader,…


› Gepubliceerd maandag 17 juni 2019 om 17:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook