Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› LikeMe krijgt platina plaat en keert terug naar de Lotto Arena

Ketnet-sensatie #LikeMe werd vandaag verrast tijdens het Ketnet Feestweekend met een platina plaat. Na de gouden plaat voor meer dan 10.000 verkochte exemplaren van het album #LikeMe, uitgereikt tijdens de liveshow in de Lotto Arena, ontvangt de cast van #LikeMe nu een platina plaat. In navolging van enkele grote namen zoals Bart Peeters en Niels Destadsbader. Het album verkocht ondertussen meer dan 20.000 stuks en werd maar liefst 6,7 miljoen keer gestreamd op de streaming platformen als Spotify of Apple Music. De award is gebaseerd op de officiële cijfers van Ultratop waar het album ondertussen 10 weken bovenaan de hitlijst van de best verkochte albums in Vlaanderen staat.

"Het begint er stilaan op te lijken dat we in een droom leven waaruit we niet ontwaken. Twee maal de Lotto Arena uitverkopen was crazy en een gouden plaat mogen ontvangen was de waanzin. Maar nu ontdekken dat steeds meer mensen onze muziek leren kennen via meer dan 20 000 verkochte CD’s is onwezenlijk. Het is niet alleen een mooie beloning voor ons harde werk, maar het is ook een bevestiging dat #LikeMe zijn weg vindt naar alle Vlaamse huiskamers. We kunnen onze fans niet genoeg bedanken om dit mogelijk te maken," vertellen Pommelien, Maksim, Camille, Joey en Francisco aan Sterrennieuws.

Zoals eerder aangekondigd is de cast in volle voorbereiding van de opnames van het tweede seizoen van de succesvolle Ketnet-reeks. Intussen staan de jongeren van #LikeMe deze zomer op podia verspreid over gans Vlaanderen. De trouwe fans van #LikeMe worden in 2020 opnieuw beloond, want na twee uitverkochte Lotto Arena's dit jaar komen ze volgend jaar opnieuw naar de Lotto Arena. Aan het begin van de paasvakantie, op zondag 5 april geven de Ketnet-helden twee wervelende optredens met bewerkingen van bekende Nederlandstalige nummers uit de reeks. En wie weet maken er ook nog enkele special guests hun opwachting in de shows.

Voor de Ketnetters die maar niet genoeg kunnen krijgen van de reeks start vanaf donderdag 30 mei tot zondag 2 juni een #LikeMe-marathon op Ketnet met alle afleveringen en vele extra's. Als kers op de taart wordt op vrijdag 31 mei #LikeMe In Concert uitgezonden om 18.00 uur.

#LikeMe In Concert op zondag 5 april 2020 in de Lotto Arena. Tickets en info via Ketnet.be. #LikeMe In Concert 2020 is, net als het programma zelf, een productie van Fabric Magic voor Ketnet.


› Gepubliceerd donderdag 30 mei 2019 om 19:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook