Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Tomatte Cravatte: Het echt Antwaarps teater brengt allerlaatste blijspel in eigen huis

Op 25 mei gaat "Tomatte Cravatte" in première in de theaterzaal van het 'echt Antwaarps teater'. Het is ook meteen de allerlaatste productie die er zal gespeeld worden. Deze gezellige theaterzaal verdwijnt binnenkort.

Het gezelschap van Ruud De Ridder en Nicole Laurent zal vanaf seizoen 2019-2020 haar komedies brengen in de Arenbergschouwburg, waar de bekende theatergroep in 1981 van start ging. De cirkel is na 38 jaar dus rond.

In 1987 opende het EAT haar eigen theaterzaal en nu, 32 jaar later, brengen ze hun laatste blijspel in deze eigen zaal. Liefhebbers van de ongecompliceerde lach die nooit eerder in deze zaal zijn komen kijken, hebben dus een allerlaatste kans om de wel heel speciale sfeer van deze tempel van de lach op te snuiven!

Tomatte Cravatte is het 145ste blijspel van Ruud De Ridder. Het speelt zich af in een restaurant dat geopend wordt door onervaren mensen.

Alles wat kan mislopen, loopt uiteraard mis. Nicole Laurant, Ruud De Ridder, Anke De Ridder, Nick Delafontaine, Ann De Winne, Tom Dingenen en Ludo De Wit vormen samen de cast van dit knotsgekke spektakel.

Info en tickets

Voorstellingen worden gebracht van zaterdag 25 mei t/m vrijdag 21 juni 2019.

Tickets: www.echtantwaarpsteater.be - 03 231 64 64.


› Gepubliceerd zaterdag 18 mei 2019 om 15:34 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook