Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bart Kaëll vestigt record roeien in het Antwerps Sportpaleis tijdens MNM Back To The 90s & Nillies

Minstens 10.000 roeiers vestigden telkens op vrijdag- en zaterdagavond een officieus record roeien bij ‘MNM Back To The 90s & Nillies’ in het Antwerps Sportpaleis tijdens Bart Kaëll zijn monsterhit De Marie-Louise.

"We hadden het al een keertje geprobeerd op pleinen en in feesttenten, altijd een succes! Maar daarnet dachten we, waarom doen we dit niet eens in het Sportpaleis. Awel, het was een mega succes! We hebben goed gelachen. De volgende keer nodigen we de mensen van het Guinness Book Of Records uit!", aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De Marie-Louise werd uitgebracht in 1990 en is dus een match made in heaven op dit retro-feestje van jongerenzender MNM. Dat het lied nóg altijd een hit is, bewezen de duizenden feestvierders in de muziektempel.

Verder waren er natuurlijk nog andere topartiesten, o.a. Gala, Crystal Waters, The Dinky Toys, Mama's Jasje en 2 Unlimited lieten het Sportpaleis daveren. Presentator Peter Van de Veire was in zijn nopjes vooral als hij het legendarische 'Swingpaleis opnieuw 'Live On Stage' mocht brengen. Wanneer gaat VRT dit televisieformat trouwens terug opnieuw uitzenden? Wij zijn in blijde verwachting...

De artiesten voor de editie van volgend jaar houdt organisator Star Events nog even achter de hand, maar de datum is al wel gekend, namelijk zaterdag 4 april 2020 en zij beloven dat het dak van de ondertussen welgekende feesttent, het Sportpaleis van Antwerpen, er weer volledig afgaat.

Info en tickets: https://www.the90s.be


› Gepubliceerd zondag 7 april 2019 om 10:14 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook