Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Geniet deze paasvakantie nog van familiemusical Assepoester in Capitole Gent

Vorige week ging in Antwerpen ‘Assepoester’ in première, de tweede familiemusical van Deep Bridge. Deze week strijkt de productie neer in Capitole Gent. Na het succes van ‘Doornroosje’ scoort Deep Bridge opnieuw!

Assepoester is klassieker, maar als je Deep Bridge kent dan weten ze om het verhaal altijd in een nieuw jasje te stoppen met hier en daar een extra humoristische noot. Zo passeert de 'Swich-Swich' dansmove en muziek van Beyonce. Assepoester werd daardoor een extra feeërieke voorstelling met veel humor, aanstekelijke meezingers en kleurrijke kostuums. De aanwezige kinderen worden door de cast aangepord om mee te zingen en te dansen en na de voorstelling kan traditiegetrouw iedereen met de cast op de foto.

Een dikke pluim voor de cast, maar het zijn toch de stiefbroer van Assepoester, namelijk de praatgrage en niet zo snuggerige Titus en haar stiefzus Fien, een bazig type die voor de nodige humor zorgen in het spektakel. Thomas Van Goethem kroop opnieuw in een prinsenrol, deze van Prins Victorian. Samen met zijn Assepoester (Helle Vanderheyden) komt er heel wat romantiek naar boven. Al is dit niet evident als de koningin (Wanda Joosten) meekijkt.

‘Assepoester’ nog tot 20 april in Capitole Gent, daarna op 27 en 28 april in Ethias Theater Hasselt. Op 26 en 27 december is de voorstelling te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

Meer info en tickets: http://www.deepbridge.be


› Gepubliceerd vrijdag 19 april 2019 om 15:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook