Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Zanger Yves Segers geeft Ja-woord aan partner Tom

Op deze stralende vrijdag 19 april 2019 zullen zanger Yves Segers en z’n partner Tom Bruggeman mekaar het jawoord geven op het gemeentehuis van Herzele. De ceremonie op het gemeentehuis zal plaatsvinden in intieme kring maar het kersverse koppel organiseert om 15u00 een huwelijksceremonie in de Wattenfabriek in Herzele voor fans, vrienden en iedereen die hen genegen is zodat iedereen die het wil de mooiste dag van hun leven kan meemaken. Tom en Yves leerden mekaar een drietal jaar geleden kennen nadat ze allebei uit een mislukte relatie kwamen.

Wat oorspronkelijk begon als een goeie vriendschap wordt dus morgen bezegeld met een huwelijk! “Tom vroeg mij op 7 juni 2018 ten huwelijk bij een etentje op restaurant”, vertelt Yves. “Hij had met de zaakvoerders een heel scenario in mekaar gestoken waarbij we zogezegd winnaars waren van een diner voor 2. Pas toen Tom aan het eind van de avond op z’n knieën ging had ik door wat er werkelijk aan de hand was”, aldus Yves. “Natuurlijk zei ik JA… en kijk, nog geen jaar later is het zover. Ik kijk er zo naar uit om Tom officieel mijn man te kunnen noemen.”

“Een huwelijksreis zit er nog niet meteen in”, laat Tom ons weten. “De drukke optreedagenda van Yves laat dat momenteel niet toe maar ik kan jullie wel al verklappen dat we in september 2020 samen een verre reis gaan maken naar de Verenigde Staten, meerbepaald naar Orlando in Florida! Yves en ik zijn ontzettend grote Disneyfans en we zijn allebei verzot op rollercoasters… we gaan dus alle bekende pretparken van Florida onveilig maken”, aldus Tom. “Een late huwelijksreis waarbij we meteen ook ons 1-jarig jubileum mogen vieren”, lacht Yves.

Wie het koppel vandaag graag persoonlijk feliciteert is van harte welkom vanaf 15u00 in de Wattenfabriek, Solleveld 35 in Herzele. We wensen Yves en Tom een schitterende dag toe en een fijn leven met mekaar!


› Gepubliceerd vrijdag 19 april 2019 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook