Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Ebe Mogyoros lanceert eerste single Alles Min Eén

Singer-songwriter Ebe Mogyoros (14) uit Melle liet zich eind 2018 voor het eerst opmerken tijdens zijn deelname aan The Voice Kids. Hij bracht er onder andere nummers van Kommil Foo. Maar sinds dat moment ging het razendsnel voor Ebe.

EBE: "Het ging bijzonder hard de afgelopen maanden. Ik heb heel wat nieuwe nummers klaar en heb de kans gekregen om één van die nummers op te nemen. Mijn eerste single is ALLES MIN ÉÉN geworden. Een nummer recht uit mijn hart en een thema waar velen zich misschien in zullen herkennen.”

Het nummer ALLES MIN ÉÉN gaat over de kans niet meer krijgen om iemand te zeggen dat je hem of haar graag ziet.

EBE: "We vergeten in alle haast waarin we leven, soms wel eens tegen elkaar te zeggen dat we elkaar graag zien. Je ouders, je broer of zus, vrienden, je liefje. Het lijkt allemaal zo logisch. Je kan maar beter een keer te vaak zeggen hoeveel je om iemand geeft. Op een dag krijg je misschien de kans niet meer.”

Download de single via iTunes.


› Gepubliceerd vrijdag 12 april 2019 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook