Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› LikeMe zet uitverkochte Lotto Arena op stelten

Vandaag ging het dak van de Lotto Arena er bijna af. Meer dan 10.000 Ketnetters en hun ouders genoten er van twee optredens van #LikeMe. In de spectaculaire show vol muziek en dans volgden de Nederlandstalige hits zich in sneltempo op. Het publiek zong luidkeels mee met klassiekers als 'Ik wil je' van de Kreuners, 'Het is weer voorbij die mooie zomer' van Gerard Cox en 'Porselein' van Yasmine. Als kers op de taart kregen de vijf jongeren uit handen van Ketnet-wrapper Charlotte Leyssen een Gouden Plaat. Op amper drie weken tijd verkocht de Ketnet-sensatie meer dan 10.000 stuks van hun eerste dubbel-cd.

"Zoveel mensen samen de muziek van #LikeMe horen zingen, dat geeft echt kippenvel. Het voelde zo onwerkelijk aan om op dat podium te staan en al die blije gezichten te zien. En dan als kers op de taart nog een gouden plaat krijgen ook... Dit vergeten we nooit meer!”
Pommelien, Maksim, Camille, Joey en Francisco

Ook de ervaren rotten in het vak Hugo Sigal en Janine Bischops zongen uit volle borst voor een bomvolle Lotto Arena. Hugo Sigal bracht zijn versie van 'Uit m'n bol' van André Hazes en Janine bracht twee ontroerende versies van 'Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben' van Joost Nuissl en 'De lichtjes van de Schelde' van Bobbejaan Schoepen.

“Uit m'n bol! Heerlijk om voor zo’n enthousiast jong publiek te mogen werken! Nicole en ik hadden al wel een paar optredens in de Lotto Arena gedaan voor een volwassen publiek, maar dit was toch nog iets anders. De mix van jonge mensen met hun ouders en grootouders was gewoon fantastisch! De jeugd die al die oude Nederlandstalige liedjes meezingen …kippenvel."
Hugo Sigal

Vandaag werd ook de laatste aflevering uitgezonden van het eerste seizoen van #LikeMe. In de dertiende aflevering zaten bewerkingen van de nummers 'Mooi weer vandaag' van Bart Kaell en 'Lichtjes van de Schelde' van Bobbejaan Schoepen.


› Gepubliceerd zondag 7 april 2019 om 21:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook