Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› The Voice Senior winnaar John Leo verrast met debuutsingle op Het Schlagersfestival 2019

In december won John Leo, onder leiding van zijn coach Walter Grootaers, met glans de allereerste Vlaamse editie van The Voice Senior. Sindsdien gaat het hard voor de 67-jarige zanger uit Geel. Naast een goed gevulde concertagenda, werkt hij aan een album dat deze lente nog zal uitgebracht worden. Als voorsmaakje is er alvast de single ‘Doelwit’, een swingend nieuw nummer van de hand van John Terra en Daniel Ditmar, het schrijversduo achter Vlaamse klassiekers zoals ‘Liefde is een kaartspel'. De single is helemaal waar John Leo voor staat: feel good muziek met veel blazers.

John, die zo’n 50 jaar achter de schermen bezig was met muziek en met heel wat grote namen uit de binnen- en buitenlandse muziekwereld kon samenwerken, treedt nu dus voor het eerst zelf op de voorgrond. “Het is wennen”, zegt hij, “maar ik ben enorm blij met de kansen die ik nu krijg”.

John Leo staat vanaf vandaag op het grote podium van het Schlagerfestival in Hasselt. “Meteen een vuurdoop die kan tellen”, laat hij nog weten. “Maar ik ben er klaar voor!”.


› Gepubliceerd vrijdag 29 maart 2019 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook