Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Tweede editie van The Best of Musicals groot succes

Donderdag 28 februari was het de wervelende première-avond van ‘The Best of Musicals’ in de Stadsschouwburg Antwerpen. De 30ste verjaardag van Musichall stond centraal en het was dan ook de ideale gelegenheid om nummers uit de talrijke shows te selecteren. ‘The Best of Musicals’ was dan ook één hitmachine door nummers uit ‘Tanz der Vampire’, ‘Annie’, ‘Oliver’, ‘The Wizard of Oz’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Chicago’, ‘The Sound of Music’, ‘Romeo & Julia’, ‘Chaplin’ én ‘Mozart!’ te selecteren en dit alles gebracht door een fijne, gewaardeerde cast.

Vlaamse musicaliconen Hans Peter Janssens, Deborah De Ridder, Ann Van den Broeck en Mozart-ster Ruben Van Keer stonden op de bühne met Marleen van der Loo, Marco Aurelio Carmantini, Nordin De Moor, Elke Buyle, Jervin Weckx, Christophe Coenegrachts, Sofie De Schryver, Reuben De Boel, Frank Beurskens, Nadja Hlavaj en Pieter-Jan De Paepe, ondersteund door een 20-koppig live orkest. Sandra Kim en Chris Van Tongelen waren opmerkelijke zangeres op de affiche.

Het was vooral fijn om Ruben Van keer nog eens terug te mogen zien. De acteur is momenteel veel te zien in UK... 'Keert' hij terug naar België? Dit hangt misschien af van de nakende Brexit...

Het is nu al uitkijken naar de derde editie van ‘The Best of Musicals’ op het programma. Vanaf 9 januari 2020 kan u opnieuw genieten van een show vol musicalhits in Antwerpen en Gent.

Meer info en tickets op http://www.musichall.be


› Gepubliceerd zaterdag 2 maart 2019 om 08:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook