Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› WIN WIN WIN: duotickets voor Leven Over Leven in Theater LeftBANQ

't Groen Gras brengt op 16 en 17 februari een herneming van hun eerste muziektheaterproductie Leven Over Leven. Regisseur David Verbeeck brengt een herkenbaar verhaal op de planken. Wij van Sterrennieuws mogen gratis duotickets weggeven voor deze productie in Theater LeftBANQ op de Antwerpse Linkeroever voor de voorstelling van zaterdag 16 februari om 20u00. Waag snel je kans!

Koppels hebben het vandaag niet gemakkelijk, ook homokoppels niet. Wanneer een relatie tussen 2 jongemannen beëindigd wordt, krijg je in Leven Over Leven een flashback van een woelige relatie te zien. Wat mooi begon, gaat over in een wat koele relatie waar de twee onvoldoende tijd voor elkaar kunnen vrijmaken. Of is het een psychische aandoening die de relatie verstoort?

In een eenvoudig decor ontwikkelt zich het verhaal. Als je gaat kijken, let dan vooral ook op hoe alles op de scène gezet wordt. De twee acteurs worden begeleid door pianist Adi Mehic die ervoor zorgt dat er ook nog eens een prachtige song wordt opgevoerd. Reuben De Boel, die de rol van de man speelt met een psychische beperking, schreef hiervoor het nummer en brengt het nummer met heel veel kracht en emotie. Hij is dan ook de perfecte acteur om samen met Jeroen Logghe op het podium te zetten. Het duo is perfect op elkaar ingespeeld.

Wat ons betreft is Leven over Leven (LOL) de must-see-productie voor 2019!

Een moeilijke ziekte gesitueerd binnen een erg menselijk liefdesverhaal en bovendien prachtig gebracht, daarvoor kan je niet anders dan kaartjes kopen.

Info en tickets:

16 februari (om 20u00) en 17 februari (om 15u00) 2019 in theater LeftBANQ (Linkeroever - Antwerpen)

Info en tickets: 0473/50.97.75 of www.tgroengras.be

WIN WIN WIN

Sterrennieuws mag duotickets weggeven voor de voorstelling op zaterdag 16 februari om 20u00. Waag snel je kans door aan onderstaande wedstrijd deel te nemen!

Deze wedstrijd loopt van 10 tot en met 14 februari 2019 (23u59).


› Gepubliceerd maandag 11 februari 2019 om 18:00 uur door Robrecht Van Goolen


Sterrennieuws Wedstrijd

Deze wedstrijd is afgesloten.
Ben je bij de winnaars? We contacteren je per e-mail.
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook