Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Katja Retsin en Anne De Baetzelier schitteren als headliners in Winterrevue 2018

Zaterdagavavond was er de feestelijke première van de vierde Winterrevue met het thema "A Night @ The Movies". Bijzonder spannend voor showbizzcorryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin die het beste van zichzelf gaven tijdens de spetterende show. Regisseur Stany Crets haalde ze volledig en met succes uit hun comfort zone waarbij de dames niet enkel werden ingezet als presentatrices maar evengoed als zangeressen, danseressen of actrices in een sketch.

Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke zorgden opnieuw voor een indrukwekkende live-show. Een feest voor oog en oor met een sterk ensemble en een schitterende live-band.

In de show worden nieuwkomers Anne De Baetzelier en Katja Retsin op de proef genomen door de duivel 'Flack' (gespeeld door Herbert Flack) die wil dat ze hun revuediploma behalen voordat ze mogen verder doen. Ze moeten hiervoor kunnen "zingen, dansen en af en toe een beetje zwanzen." Tijdens de show kan je ontdekken of het duo hierin slaagt.

De Winterrevue is TOP! Doorheen de show zitten tal van nummers uit filmklassiekers verwerkt en als je je denkt te vervelen dat wordt dit afgeremd door enkele komische acts. Wij genoten heel erg van de act met Sergant Cloodmans en zijn rekruten. Hierin verdient Dirk Van Vooren een absolute pluim! De show wordt gekenmerkt door tal van fijne liedjes uit o.a. West Side Story, Frozen, An Officer and a Gentleman, Dirty Dancing, Thank God It's Friday, American Gigolo, Happy Feet, Despicable Me, Toy Story, Bridget Jones Diary en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Samen met een perfecte choreografie van het showballet brengen de hoofdartiesten tal van mooie liedjes. Vooral bij Carwash en Moulin Rouge swingen de pannen van het dak van het Antwerpse Elckerlyc-theater.

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De WINTERREVUE is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter.

Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, nl. Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met Katja en Anne een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

Het publiek kan nog tot en met 13 januari genieten van "A Night @ The Movies" in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Snel wezen is de boodschap.

Tickets en info: WINTERREVUE - A NIGHT @ THE MOVIES

• Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
• Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
• Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
• Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
• Data: nog tot en met zondag 13 januari 2019.
• Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.
• Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.


› Gepubliceerd zondag 23 december 2018 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook