Sterrennieuws
Pretpark | Nederland

› Succesvolle première voor nieuwe kerstshow Toverland

Onder het toeziend oog van zo’n 200 personen vond vandaag de première plaats van de nieuwe kerstshow A Magical Dream in Attractiepark Toverland. In de show transformeert een jonge goochelaar naar zijn oudere zelf en ontdekt hij zijn ware magie. De hoofdrol is weggelegd voor de award-winnende Peter Eggink en de jonge versie wordt afwisselend vertolkt door acht jongens uit het hele land. Vandaag was de eer aan Tristan Hack uit Ermelo.

“Toen de show begonnen was en het voordoek openging zag ik pas hoeveel mensen naar de show waren komen kijken”, vertelt Tristan. “Ik was best zenuwachtig, maar vond het heel tof dat er zo’n groot publiek was. Ik vond het heel erg leuk om te doen!” Speciaal voor de première waren tevens de andere zeven jongens aanwezig. Zij werden op het podium geroepen en kregen een groot applaus.

Ook Peter Eggink is trots op de première. “We hebben vandaag echte magie gecreëerd.” Over de jongens is hij lovend. “Ze doen het allemaal fantastisch. Het is heel mooi om te zien hoe de jongens met bezieling bezig zijn. Het is alsof ik mijn jeugd herbeleef.”

Voorstellingen

A Magical Dream is in de kerstvakantie van zaterdag 22 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019 dagelijks te zien. De show wordt drie keer per dag opgevoerd en duurt circa 20 minuten. De show maakt onderdeel uit van het kerstevenement Magische Winterweken. Tijdens de Magische Winterweken zijn drie themagebieden geopend: de overdekte gebieden Land van Toos en Wunderwald en het buitengebied Ithaka, met de spectaculaire houten achtbaan Troy. Bovendien is het hele attractiepark gehuld in een betoverende kerstsfeer.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland heeft 35 attracties in zes themagebieden, waaronder Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toverland is gelegen in het Noord-Limburgse Sevenum, op 20 minuten rijden van Eindhoven. Jaarlijks genieten zo’n 800.000 bezoekers van een onbezorgd dagje uit in dit magische familiebedrijf. Afgelopen zomer opende Toverland het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Hierdoor werd het park anderhalf keer zo groot.


› Gepubliceerd zaterdag 22 december 2018 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

vrijdag 27 december 2019 om 08:18 uur

› Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

vrijdag 30 augustus 2019 om 17:16 uur

› Plopsa blijft waarschuwen voor valse online acties


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook