Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Isabelle Beernaert geeft nieuw liefdesgeluk een plaats in dansvoorstelling Le Temps Perdu

Isabelle Beernaert straalt dezer dagen. De gelauwerde choreografe is naar eigen zeggen 'volledig in balans', zowel op professioneel vlak als privé en die zaken vloeien harmonieus samen in haar nieuwe dansvoorstelling 'le Temps perdu'. Niet enkel het feit dat haar dochter Manon (23) danst in deze productie en ook als assistent choreografe fungeert, maakt 'le Temps perdu' speciaal, ook het hervonden liefdesgeluk geeft Isabelle verse creatieve zuurstof en krijgt zelfs een prominente plaats in deze productie.

Die nieuwe liefde, de Nederlander Daniel Borst, is als rechterhand en artistieke partner van Isabelle ook actief betrokken in de creatie van 'le Temps perdu'. 'Le Temps Perdu' zal vanaf 18 november 2018 te zien zijn in Gent, Antwerpen, Genk, Oostende, Vilvoorde, Zaventem en Brugge.

In 'Le Temps Perdu' keert Isabelle Beernaert terug naar de essentie en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het ‘vanzelfsprekende ‘ zien. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal en komen tot uiting in de danstechniek en puurheid van de bewegingen. De ziel spreekt door de dans heen . Zoals we gewend zijn van de choreografe, zullen in een verfijnde vorm in ‘Le Temps Perdu’ het alledaagse van de mens, het niet voor de hand liggende, de onderliggende emoties, het diepzinnige, de passie die ons doet leven, voelen/zien/horen tot uiting komen… een zintuigelijke beleving.

Info en tickets

November 2018
18 november 2018 - Capitole Gent
21 november 2018 - Stadsschouwburg Antwerpen
22 november 2018 - C-Mine Genk
25 november 2018 - Kursaal Oostende

Januari 2019
12 januari 2019 - CC Het Bolwerk Vilvoorde
29 januari 2019 - C-Mine Genk

Februari 2019
24 februari 2019 - Capitole Gent
28 februari 2019 - CC De Factorij Zaventem

Maart 2019
3 maart 2019 - Stadsschouwburg Antwerpen
9 maart 2019 - Concertgebouw Brugge

Tickets & info: www.isabellebeernaert.com


› Gepubliceerd maandag 12 november 2018 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook