Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Natalia klaar voor de wereldmarkt met The Crystal Concert

Natalia vierde op vrijdag 2 november haar 15 jarige carrière in de Antwerpse Lotto Arena. Producent PSE-Belgium spaarde kosten noch moeite om een show van formaat neer te zetten waarin we vooral de internationale sound en veelzijdigheid van de artieste kunnen noteren.

Het moet gezegd worden: Natalia stond er als een werelddiva. Ze heeft ondertussen al heel wat samenwerkingen met internationale artiesten op haar palmares en heeft ook goed gekeken naar andere wereldsterren als Beyoncé, Lady Gaga en Kylie Minogue. Haar 15e verjaardagsconcert werd dan ook een grootste arenashow waarin een ijzersterkte 12-koppige band gecombineerd werden met licht, visuals en muziek op haar lijf ontworpen. We willen absoluut pluimen op de hoed steken van iedereen die aan dit concert heeft meegewerkt. De internationale bewerkingen van haar grootste hits werden volledig afgewerkt met licht en geluid maakte deze show gewoon af. Wij willen en kunnen maar niet geloven dat Natalia nog altijd niet is opgepikt op de internationale hitmarkt en raden dan ook aan dat deze show wereldwijd op tournee gaat!

Natalia is niet meer het Kempische zangeresje van Idool. Na haar tweede plaats maakte ze tal van hits waarin ook internationale sterren niet mochten ontbreken (bijvoorbeeld Anastacia en En Vogue). Maar vooral de power die ze met haar muziek en dansmoves brengt waren uniek tijdens dit concert. In de show zat onder andere een heerlijke Tom Jones-medley vervat waarop Natalia nog meer de beentjes losgooide. Wat zeggen we: enkel de beentjes? Nee hoor, het volledige afgetrainde lijf wist elke dansmove perfect tot een einde te brengen. Vocaal bleef alles ook overeind en dit volledig live. Heel wat Amerikaanse popsterren kunnen hieraan een voorbeeld nemen! Ook in de rustige nummers bleef haar stem overeind en viel ze niet zonder adem. Zo konden we genieten van een gouden ouwe uit haar repertoire, namelijk ‘De Roos’ van Ann Christy. Maar de show zit vooral vol met hits. Dansen, shaken en grooven gegarandeerd!

Fans die de show op 2 november moesten missen, kunnen op 1 december Natalia nog aan het werk zien. Die avond wordt het verjaardagsconcert herhaald en krijgt de show een extra gouden randje (wat overigens helemaal niet nodig is want de artieste krijgt de concertzaal zeker aan het dansen). Er is die avond ook de uitreiking van de Story Showbizz Awards. Late beslissers kunnen nog plaatsen reserveren via www.lotto-arena.be en www.teleticketservice.com

Foto’s van 15 Years Natalia – The Crystal Concert kan je bewonderen in onze Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zaterdag 10 november 2018 om 17:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook