Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Cabaret Magiq combineert in nieuw programma ‘Sublime!’ spektakel en gastronomie

Cabaret Magiq pakt dit seizoen uit met de nieuwste show ‘Sublime!’, een derde totaalspektakel waarin internationale circusartieste Alexandra Malter met de vaste illusionist Latif worden gecombineerd.

Alles is tot in de puntjes verzorgt in Cabaret Magiq. Van zodra u in het feeërieke cabaret binnenwandelt waant u zich in het Parijse nachtleven. De burleske sfeer komt tot stand door de talrijke lampjes op de gezellige tafeltjes, de vele kristallen luchters en de antieke stukken in het interieur. Oprichters Latif Zerouali en Ian Van hoogendorp mogen Cabaret Magiq wel degelijk het meest glamoureuze spektakel noemen.

Met hun derde show ‘Sublime!’ krijgen de bezoekers waar voor hun geld: een avond vol dans en magie met plaats voor humor. Latif zorgt zelf voor de magische acts terwijl acrobate Alexandra alle ledematen in beweging krijgt met de talrijke hoelahoeps. Travestie Ivana blijft meesterlijk in haar vak. Door haar talrijke shows in het buitenland is ze maar zelden te zien in België. Ze maakt maar al te graag plaats in haar agenda om het publiek in Hamme aan het lachen te brengen met haar scherpe woordenschat. Muziek kan in een cabaret niet ontbreken. Ook de French Can Can werd in een nieuw jasje gestoken aan de hand van indrukkwekkende rokken die elk maar liefst 4 kilogram wegen en méér dan 500 meter ruches aan de binnenzijde bevatten. Er is bijzonder veel aandacht geschonken aan de kostuums. Dian Van De Ven en Joeri Beelen maakten voor de voorstelling meesterlijke creaties.

Voor cabaret met de extra persoonlijke touch moet je niet naar de Moulin Rouge in Parijs, maar kan je evengoed in Hamme terecht. Door Latif & Ian wordt je verwend door een totaalspektakel. In de nieuwe show geeft het showballet onder leiding van Ingrid Coppieters het beste van zichzelf. Doorheen het avondvullend programma krijg je magie van Latif, glamour met een lach en een traan van Ivana en sterke acrobatie van Alexandra.

Sublime!: programma

Deel 1
Opening ‘Sublime!’
Office Girls
Paris Nights
Contorsioniste ‘Alexandra’
From Russia With…
Winter Wonderland

Deel 2
Gypsy Fantasy
Hoola Hoop ‘Alexandra’
Fiësta Tropical
Rainforest Magic
Luchtacrobatie ‘Alexandra’
Finale ‘Sublime!’

Tijdens dit theaterseizoen kan je ‘Sublime!’ gaan bekijken. Er zijn maar liefst 78 shows beschikbaar en je kan je laten verwennen met talrijke gastronomische formules. Je wordt ook erg persoonlijk behandeld door de speciale aandacht die aan eenieder wordt geschonken. Alle info en tickets via www.cabaretmagiq.be of contacteer hen via info@cabaretmagiq.be of 0491/332.636.

Foto's van dit spektakel kan je bekijken in de fotoreportage naast dit artikel! ©Cabaret Magiq


› Gepubliceerd zaterdag 6 oktober 2018 om 18:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook