Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Royal Promotions vanaf nu ook in BelgiĆ«

Royal Promotions heeft vanaf vandaag zijn werkzaamheden uitgebreid naar BelgiĆ«. Het van oorsprong Nederlandse pr- en communicatiebureau heeft nu ook een vestiging in BelgiĆ«. Onder leiding van zaakvoerder Marco de Koning zet Royal Promotions zich nu in voor verschillende grote producties in BelgiĆ«, waaronder ā€˜Mamma Mia!ā€™, ā€˜Doornroosjeā€™, ā€˜Monty Pythonā€™s Spamalotā€™, ā€˜Thriller Live!ā€™ etc.

ā€œIk ben trots dat we nu ook in BelgiĆ« werkzaam zijnā€ laat eigenaar Marco de Koning weten. ā€œAfgelopen jaren werkten wij sporadisch in BelgiĆ« en in navolging daarvan kregen we steeds meer opdrachten. Dat werd altijd vanuit Nederland gecoƶrdineerd, maar het is nu tijd voor een kantoor ter plekke.ā€

Michelle van Praag is de eerste medewerker voor Royal Promotions Belgiƫ. Zij mocht al ervaring opdoen bij Sony Music Entertainment waar ze als promotion manager werkte met grote nationale en internationale artiesten.

Royal Promotions is al jaren een begrip in Nederland. Het bedrijf adviseert en begeleidt artiesten, organisaties en merken en helpt hen hun boodschap helder en krachtig uit te dragen. Dit maakt Royal Promotions tot het full service pr- en marketingbureau voor de live entertainmentindustrie. De activiteiten bestrijken alle domeinen op het gebied van marketing, pr en promotie voor theater, muziek, maar ook films & games.


› Gepubliceerd donderdag 9 augustus 2018 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook