Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› PANN strijkt op zaterdag 11 augustus 2018 neer in Ampere Antwerpen

Dit weekend barst de Antwerp Pride helemaal los in Antwerpen. Er zijn ook talrijke party's waaronder PANN: Voel je vrij! Op zaterdag 11 augustus wordt dit internationale feest voor het eerst naar België gebracht in Ampere! Wat je daarvan kunt verwachten? Rainbows, unicorns en een heleboel Hot & Sexy Sweetness. Kortom, gewoon het allerlekkerste straight-friendly gay feest!

PANN dat is de heetste pop en dansbare dance van dit moment, met af en toe een heerlijke klassieker in de remix! Het is al jaren het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in Nederland. Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten.

Info en tickets

Kaarten zijn te koop via www.pann.be, www.pann.nl/tickets en alle Primera winkels. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze tickets in twee rondes verkocht (Early & Regular Birds uiterlijk binnen om 00:00 uur en Flexibirds uiterlijk binnen om 02:00 uur).

- Early Birds (€8,50 ex. fee)
- Flexibirds (€11,50 ex. fee)
- Regular Birds (€11,50 ex. fee)


› Gepubliceerd vrijdag 10 augustus 2018 om 10:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook