Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› WIN WIN WIN: ga met de ganse familie naar de musical Doornroosje

Op donderdag 2 augustus ging de musical klassieker Doornroosje in première in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Dit bekende sprookje gaat over de prachtige prinses Doornroosje die zich op haar vijftiende verjaardag prikt aan een spinnenwiel dat werd betoverd door een boze fee. Doornroosje valt hierdoor in een diepe slaap die wel 100 jaar zal duren. Enkel een liefdeskus van een prins kan haar terug doen ontwaken…

Sterrennieuws mag enkele mensen gelukkig maken met een familieticket voor deze betoverende musical. Ideaal voor een dagje uit met de (klein)kinderen of voor de fervente musical fans. Met een familieticket kan je met zijn vieren gaan kijken naar de laatste voorstelling op zondag 12 augustus om 16u30.

Te warm om binnen te zitten zegt u? De zaal werd onlangs helemaal gerenoveerd - mét airco - zodat je tijdens de warme zomermaanden elke voorstelling kan bekijken in een aangenaam koele zaal.

Leuk detail voor de allerkleinsten: de hoofdrol is weggelegd voor Tinne Oltmans, beter gekend als Mila uit de populaire Ketnet serie 'Ghost Rockers' en Helle Vanderheyden. Helle is vooral bekend uit de televisiereeks ‘Prinsessia’ en 'De Kotmadam’.

WIN WIN WIN: een familieticket voor Doornroosje

Sterrennieuws mag maar liefst 10 familietickets weggeven voor deze prachtige musical. Een familieticket omvat vier tickets voor de voorstelling van zondag 12 augustus om 16u30 in de prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Waag snel je kans door op de onderstaande vraag te antwoorden.

Deze wedstrijd loopt van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus om 9u00 's morgens. De winnaars worden op vrijdagnamiddag 10 augustus verwittigd. Winnaars dienen in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs.


› Gepubliceerd maandag 6 augustus 2018 om 20:00 uur door Robrecht Van Goolen


Sterrennieuws Wedstrijd

Deze wedstrijd is afgesloten.
Ben je bij de winnaars? We contacteren je per e-mail.


› Meer berichten uit Musical

donderdag 20 februari 2020 om 23:25 uur

› De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor

woensdag 12 februari 2020 om 19:40 uur

› Govert Deploige vervangt Jeroen Van Dyck in MAMMA MIA!


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook