Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Nostalgie Beach Festival op 11 augustus 2018

Op zaterdag 11 augustus verwelkomt het festivalpark van Middelkerke de 5de editie van het Nostalgie Beach Festival. De hele dag lang kan je meezingen en -dansen op de grootste classics uit de jaren 70, 80 en 90!

Op zaterdag 11 augustus is het festivalpark van Middelkerke het decor voor de 5de editie van het Nostalgie Beach Festival.

Hits als 'Our house', 'One Step Beyond' en 'House of Fun'/ wie kent de band Madness niet? Deze Britten houden op 11 augustus halt op de weide in Middelkerke om hun vrolijk ska hits op je af te vuren.

We hebben ons laten vertellen dat het wel eens de comeback van de eeuw kan zijn. De Kreuners zijn terug van weggeweest en klaar om er nog eens een lap op te geven. Middelkerke (en omstreken) zijn alvast gewaarschuwd want dit wordt een meezinger van formaat!

Met Jimmy Cliff op het podium zal de temperatuur een paar graden stijgen. Deze reggaelegende bekend van onder meer 'Reggae Night' en 'I Can See Clearly Now' brengt Jamaica tot in Belgiƫ tijdens het Nostalgie Beach Festival.

'Forever Young' en 'Big in Japan' zijn met stip de grootste hits van Alphaville. Deze Duitsers bewijzen dat de eighties onsterfelijk zijn en dompelen ons onder met hun synthpop.

Gedanst wordt er sowieso tijdens het optreden van 10cc. De Britten die al actief zijn vanaf de 70's hebben een zeer uitgebreid oeuvre en denken nog lang niet aan stoppen. 'Dreadlock Holiday', 'The Things We Do For Love', 'Donna' en 'I'm Not in Love': het zijn stuk voor stuk nummers die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren.

Technotronic, het geesteskind van de Belgische producer Jo Bogaert, scoort eind jaren '80 een wereldhit met 'Pump Up The Jam'. Samen met de originele zangeres Ya Kid K brengt Bogaert de hits en de energie van toen opnieuw tot leven in Middelkerke!

Van eigen bodem komt ook Ozark Henry. Deze West-Vlaming is al jaar en dag onze nationale trots met hits als 'Sweet Instigator', 'This One's For You', 'We Can be Heroes'.

Naast de verschillende acts zijn er ook diverse food en drink mogelijkheden voor een op en top festivalervaring. Tussen de acts door zal Coco Jr. voor de nodige ambiance zorgen.

Verwacht je dus aan een onvergetelijk dag met veel zon, zee en classics!


› Gepubliceerd donderdag 19 juli 2018 om 18:03 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook