Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Wat brengt Poppentheater Klein maar Moedig vanaf september 2018?

Poppentheater Klein maar Moedig zal binnenkort haar tweede nieuwe speeljaar in de kleine fakkel starten, namelijk vanaf eind september 2018. Ze programmeren maar liefst drie producties gespreid over het hele speeljaar.

Zo brengen ze in september/ oktober 2018 wegens groot succes de herneming van "Het Fortuin van Baron Pluim" zeer leuk en spannend avontuur voor groot en klein voor kinderen vanaf 5à 6 jaar tot....
Deze herneming is voor wie ze vorig speeljaar gemist heeft en voor diegene die het nog een keer willen zien. Pol Pladijs en Kurk Snurk zullen hun beste beentje weer voor zetten.

De tweede Productie is het prachtige sprookje "Kobe en de Toverbal" en als laatste productie van speeljaar 2018-2019 een zeer plezant en spannend avontuur met Pol Pladijs en Kurk Snurk "Het Geheim van Snurk".

Info en tickets

Tickets publieke speeldagen: www.fakkeltheater.be of 070/246.036.

Hebt u een jarige of wenst u het zaaltje af te huren voor een feestje of bijeenkomst met poppentheatervoorstelling kan u dit aanvragen via bbervoets@gmail.com

Wanneer u kindje jarig is op een publieke voorstelling, mag u het bij het binnenkomen vermelden aan een van de spelers en uw kindje wordt dan in de bloemetjes gezet.


› Gepubliceerd zondag 15 juli 2018 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook