Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Suikerrock 2018: Wie staat er op het Acoustic Stage?

Het Acoustic Stage is een klein gezellig podium, midden in de Foodtruck corner op het gratis gedeelte van Suikerrock. Het wordt volledig ingevuld door muzikaal talent, die alleen met akoestische instrumenten spelen. De voorbije weken gingen we op zoek naar dit talent via vi.be, het platform voor muzikanten en dj’s van Poppunt. Met maar liefst 180 inschrijvingen werd het een huzarenstukje voor de jury om alles te beluisteren en te quoteren, maar uiteindelijk werden dit weekend de 14 winnaars gekozen en een reeds op voorhand vastgelegde act: Bonni was finalist van ‘The Voice van Vlaanderen 2017’ voor het team van Koen Wauters. Inmiddels heeft hij een stevig platencontract en een eerste single ‘Be the One’.

Tussen de winnaars zijn er nog enkele die al heel wat adelbrieven kunnen voorleggen: Ana Florence die mee getourd heeft met Scala, The Night of The Proms en Brides of Lucifer. Chris Loan, een jonge Singer-Songwriter uit Brasschaat die geselecteerd werd voor Studio Brussel’s Nieuwe Lichting 2018. Mutox, een belgische rockband, met als zangeres Laura van den Bruel die in 2012 als Airis de Belgische kleuren verdedigde op het Eurovisiesongfestival.

Dit zijn alle acts: Rune, Red-Cloud, Jo Laureys, Bonni, Dirty Toy Company, Ana-Florence, Chris Loan, Nelly Ann, Maanbar, Juneau, De Havilland, George Dylan, NBRSKA N LOEWAK, Major, Mutox

Verder nog op Suikerrock 2018

Alanis Morissette is terug in Europa, voor het eerst sinds lange tijd! Dublin, Rome, Milaan en Londen waren reeds aan de beurt. Finland, Duitsland en Zwitserland volgen nog, en we weten allemaal waar ze op zaterdag 28 juli zal zijn! Tickets gaan hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Combi-tickets, Dagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de respectievelijke pagina's te gaan. Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

Family tickets zijn uitsluitend beschikbaar voor zondag 29 juli en alleen via de website van de Gezinsbond.


› Gepubliceerd maandag 16 juli 2018 om 15:40 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur

› Pukkelpop 2019: When the party's over

zondag 18 augustus 2019 om 19:00 uur

› Het BSF 2019 sluit vijf intense festivaldagen af

zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur

› Pukkelpop en ART United


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook