Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Ready Player One is vanaf 8 augustus beschikbaar

Het jaar 2045. Om aan het nakende einde van de wereld te ontsnappen, verliezen mensen zich in OASIS, een virtual reality universum waarin bijna alles mogelijk is. Ready Player One, gebaseerd op het gelijknamige boek, is een visueel spektakelstuk dat van het scherm spat!

Regisseur Steven Spielberg trekt alle registers open en presenteert een universum om vingers en duimen bij af te likken. Talloze referenties naar de popcultuur passeren de revue, aan u om alle easter eggs te zoeken en te ontdekken!

Ga mee op avontuur met Wade Watts en duik in de wereld van Ready Player One, vanaf 8 augustus beschikbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray™, Blu-ray™, DVD en Video on Demand!

SYNOPSIS

In deze scifi-film vol actie en avontuur neemt regisseur Steven Spielberg je mee naar het jaar 2045, waarin de ondergang van de wereld nabij is. Alle hoop is gevestigd op de OASIS, een fantastisch virtueel universum dat is gecreëerd door de briljante, excentrieke James Halliday. Na zijn dood wordt zijn gigantische fortuin nagelaten aan de eerste persoon die een digitale easter egg vindt die verstopt ligt in de OASIS. Een van de deelnemers aan deze jacht is de jonge, onwaarschijnlijke held Wade Watts, die terechtkomt in een duizelingwekkend avontuur vol mysteries en gevaar, in een wereld die de grenzen van de realiteit tart.

BONUSMATERIALEN •The ‘80s: You’re the inspiration (featurette) (DVD, BD, 3D BD, 4K)

• Game Changer: Cracking the Code (BD, 3D BD, 4K)
• Effects for a Brave New World (BD, 3D BD, 4K)
• Level Up: Sound for the Future (BD, 3D BD, 4K)
• High Score: Endgame (BD, 3D BD, 4K)
• Ernie & Tye's Excellent Adventure (BD, 3D BD, 4K)
• The '80’s: You’re The Inspiration (BD, 3D BD, 4K)


› Gepubliceerd vrijdag 29 juni 2018 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook