Sterrennieuws
Boek | Vlaanderen

› Warriors Against Cancer brengen boek op de markt

Warriors Against Cancer is een Vlaamse vrijwilligersorganisatie door en voor jonge (-35 jaar) kankerpatiënten. Zij organiseren speciale “Spread Your Wings Fotoshoots” voor kinderen, jongeren en volwassen, die vechten tegen kanker, met als belangrijkste doel hun zelfbeeld op te krikken en om hen even de kans te geven aan de harde realiteit te ontsnappen.

Warriors Against Cancer, het boek

De kracht van een penseel, van een lens, van een mens

Het resultaat van de vele Warrior fotoshoots werden nu gebundeld in een prachtige uitgave. Een kunstige hommage aan alle jonge kankerpatiënten die dag in dag uit strijden tegen kanker. Maar zeker ook een inspiratiebron voor wie plots met kanker geconfronteerd wordt. Niet alleen de hoopgevende portretten maar ook de krachtige getuigenissen van de warriors zijn zeker een hart onder de riem voor wie met kanker te maken krijgt.

Het boek wordt vandaag voorgesteld in de kantoren van Jaguar Land Rover Belux Antwerpen en is verkrijgbaar in De Standaard Boekhandel of via Warriors Against Cancer.

Prijs 49 EUR.

Warriors Against Cancer, unieke foto-expo

Naar aanleiding van de boeklancering loopt er ook een Warriors Against Cancer foto-expo in de gebouwen van Jaguar Land Rover Belux – Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Deze zal voor het grote publiek toegankelijk zijn van donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari, telkens van 14.00 tot 18.00 u.


› Gepubliceerd vrijdag 9 februari 2018 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook