Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› De Burgemeestersmarathon: Vlamingen horen hun burgemeester uit bij Radio 2

Radio 2 brengt van 22 tot 26 januari de Vlamingen online samen met hun burgemeesters. De grootste familie van Vlaanderen nodigde alle Vlaamse burgemeesters uit om in dialoog te gaan met hun inwoners tijdens een unieke Burgemeestersmarathon. Luisteraars kunnen dan live vragen stellen via de regionale Facebookpagina’s van Radio 2.

Januari is de maand van de beste wensen en nieuwjaarsrecepties. Maar ook van goede voornemens. Zeker voor onze burgemeesters. Want voor hen gaan de laatste maanden in van hun huidige ambtstermijn. Wat gaan zij nog doen dit jaar?

Radio 2 geeft alle Vlamingen de kans om hun burgemeester te confronteren met hun prangende vragen. Hoe kunnen de burgemeesters hun inwoners nog helpen? Wat willen ze op de valreep nog rondkrijgen vóór de volgende gemeenteraadsverkiezingen?

In de laatste week van januari brengt Radio 2 meer dan 280 burgemeesters van Vlaanderen samen tijdens een unieke Burgemeestersmarathon. Elke dag in een andere provincie, in een ander regiohuis. Eén voor één beantwoorden de burgemeesters in een Facebook-Live gesprek die vragen die er echt toe doen voor hun inwoners.

De burgemeesters van de provincie Antwerpen starten met de marathon op maandag 22 januari 2018. Daarna volgen Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en ten slotte Vlaams-Brabant.

Alle vragen voor burgemeesters zijn nu al welkom via www.radio2.be en op de regionale facebookpagina’s van Radio 2.


› Gepubliceerd donderdag 4 januari 2018 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Internet

maandag 24 februari 2020 om 17:57 uur

› Generation M helpt jongeren bij de eerste keer

woensdag 1 januari 2020 om 00:00 uur

› Een gelukkig 2020 gewenst!

dinsdag 1 januari 2019 om 00:00 uur

› Een gelukkig 2019 gewenst!


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook