Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Hartelijke komedie Ja Chef, Nee Chef in Fakkeltheater Antwerpen

Take Twee Producties heeft weer een fijne nieuwe theaterproductie klaargestoomd. In 'Ja Chef, Nee Chef' spelen Saly Salem, Jerry Verhaert, Kevin Hooge, Ben Bervoets rollen op hun lijf geschreven. Brik Van Dyck is de auteur, Ben Bervoets nam de regie in handen en Jimmy Rubbens werd gedoopt tot regieassistent. Oorspronkelijk zou acteur Paul Peeters de rol van Helmut Smid innemen, maar wegens gezondheidsproblemen werd een waardige vervanger gevonden in Jerry Verhaert.

Synopsis

De wat oudere en steenrijke beschuitenfabrikant Helmuth (gespeeld door Jerry Verhaert) nodigt twee jonge werknemers uit op zijn luxueuze landgoed om daar te bepalen wie van de twee promotie zal maken in het bedrijf en zijn persoonlijke assistent wordt. Helmut leidt het bedrijf NV Schmid Beschuiten en stelt zijn kandidaten op de proef.

De twee sollicitanten zijn tegenpolen van elkaar. Toby (gespeeld door Ben Bervoets) is de bescheiden selfmade boy. Patrick (gespeeld door Kevin Hooge) is de vlotte fils-à-papa. De twee kunnen elkaar niet luchten en maken elkaar het leven zuur.

Wanneer ook nog een zekere Nathalie (gespeeld door Saly Salem) op de proppen komt, duiken er allerlei spoken uit het verleden op...

Take Twee Producties brengt met 'Ja Chef, Nee Chef' een hartelijke komedie. Even wennen aan de inhoud en stijl van het theaterstuk, maar eens de acteurs op dreef zijn geraakt, werd bij elke bezoeker meermaals een schaterlach te horen. Vooral het haantjesgedrag van Patrick versus de rustige Toby zorgt voor de nodige spanning. Helaas heeft elk van hen een verleden dat niet al te mooi is...

Info en tickets

Auteur: Brik Van Dyck
Cast: Saly Salem, Jerry Verhaert, Kevin Hooge, Ben Bervoets
Regie: Ben Bervoets

’Ja Chef, Nee Chef’ nog tot en met 17 december 2017 in het Fakkeltheater (zaal: Kleine Fakkel)
Hoogstraat 12
2000 Antwerpen

Tickets via www.fakkeltheater.be of 070/246.036
Info: www.taketwee.be


› Gepubliceerd dinsdag 28 november 2017 om 18:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook