Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Katarina en Guillaume Devos in nieuwste Disney films

The Voice Kids-winnares Katarina Pohlodkova heeft een rolletje te pakken, dat van Prima Rosa, in de Vlaamse versie van de nieuwste Disney/Pixar film ‘Coco’. Daarmee maakt de jonge Gentse alweer een droom waar in een jaar waarin ze al zoveel fantastische wensen zag uitkomen. ‘Ik was superblij dat het productiehuis mij hiervoor belde”, vertelt Katarina . “’s Ochtends toen ik naar school ging wist ik nog van niets en ’s avonds stond ik al in de studio. Spannend en fantastisch tegelijk.”

Katarina, uit team Josje, won met glans dit jaar ‘The Voice Kids’. Haar debuutsingle ‘I have nothing’ leverde haar meteen heel wat tv-werk en optredens in het land op. Zo mocht ze de bühne delen met ondermeer Natalia, Bart Peeters en Koen en Kris Wauters.

Guillaume Devos kruipt opnieuw in de huid van prins Kristoff in Disney’s ‘Olaf’s Frozen avontuur’, een kortfilm rond de populaire personages uit ‘Frozen’, die in aanloop naar de eindejaarsdagen in de bioscoop loopt als voorprogramma van de Disney/Pixar film ‘Coco’. Guillaume zingt ondermeer het schitterende “De ballade van Flemminggrad”.

Katarina en Guillaume Devos zijn op zaterdag 2 december om 14u te gast in Ring Shopping (Ringlaan 34, 8500 Kortrijk) voor een exclusieve signeersessie.


› Gepubliceerd woensdag 22 november 2017 om 10:26 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Film

zondag 13 oktober 2019 om 20:23 uur

› Nieuwe trailer voor Charlie's Angels

woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur

› Eerste trailer voor film Little Women


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook