Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Heel wat kijkplezier met de nieuwe mooie DVD-boxen van Studio 100

Sinterklaas komt eraan en Studio 100 brengt weer heel wat mooie DVD-boxen op de markt. Misschien is de Sint wel gul en brengt hij, als je braaf bent, één van deze leuke cadeautjes.

Rox - De top 4 van team Rox

De favoriete afleveringen van Rick, Olivia, Xavier én ROX
Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten en een nog veel specialere auto: de biologische superwagen Rox! In het grootste geheim worden ze door ‘de kolonel’ ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Falen is geen optie!

Wickie de Viking – Box met 3 DVD’s (Vol2/3/4) Tegen de wind in, Op goed geluk en Op avontuur

Hoog in het noorden, in een schattig dorpje in de bossen, woont het allerleukste Vikingjongetje ter wereld: Wickie. Samen met papa Halvar en zijn vikingvrienden beleeft hij de meest spannende avonturen aan land en op zee. Hij onderneemt gevaarlijke tochten en verslaat de boosaardige Viking Sven. Al is Wickie klein en misschien niet zo sterk… hij is wel erg slim. Zitten zijn vrienden in de problemen, dan wrijft de kleine jongen even onder zijn neus en… hopla! Een idee!

Maya – 3 DVD boxen

Meer dan 180 minuten kijkplezier met De gestolen framboos, De vliegwedstrijd en De nachtvlucht!

Prinsessia

In Prinsessia leren Roos, Violet, Linde, Iris en Madelief een echte prinses te worden. Ze zijn erg verschillend maar wel goede vriendinnen. Ze krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora, directrice van de school. Ook maken we kennis met Basiel, de kok en Kamiel, de lakei. Na elke les, zijn ze weer een beetje meer prinses!

Deze box bevat volgende 3 DVD’s: De prins op het witte paard, Happy Birthday, Superbasiel

Nachtwacht - Het volledige tweede seizoen in 1 box!

Nieuwe avonturen van de Nachtwacht, een bovennatuurlijk trio (Vladimir, Wilko en Keelin) met magische krachten, en hun magische raadsman Vega. Ze wonen allen in het dorpje Schemermeer, dat tevens een portaal is waaruit vaak wezens uit de onderwereld komen, meestal in menselijke gedaante.

Kosmoo - Het volledige eerste seizoen in 1 box!

Robbe en zijn hond Kosmoo zijn de beste maatjes. Maar dan slaat het noodlot toe… Kosmoo raakt betrokken in een ongeluk. Robbe snelt met Kosmoo naar Bionicel, het robotica bedrijf waar zijn moeder werkt. In een labo geeft hij zijn hond stiekem bionische elementen en redt zijn leven. Door die elementen beschikt Kosmoo nu over fenomenale krachten. Een nieuwe held is geboren! Aangestuurd door Robbe en zijn vriendin Ellis, bestrijdt Kosmoo in het geheim de misdaad in Zeezicht!

K3: 3 unieke DVD's van K3 verzameld in één box


Drie toppers verzameld voor de echte K3 fans: Iedereen K3 volume 1, De avonturen van K3 volume 1 en Dansstudio USHUAIA.

Samson & Gert

Deze unieke box bevat de DVD’s met alle afleveringen van Zomerpret, Winterpret en de Kerstshow als bonus. Voer voor alle fans !

Bumba

Box met 3 DVD’s: Bumba in dromenland, Bumba gaat op reis en Bumba en zijn vrienden. Uren kijkplezier voor de allerkleinsten


› Gepubliceerd dinsdag 14 november 2017 om 14:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook