Sterrennieuws
Muziek | Europa

› KLUBBB3 wint Goldene Antenne 2017 van BRF 2

Klubbb3 heeft gisteren uit handen van de minister van de Duitstalige gemeenschap, Olivier Paasch, de ‘Goldene Antenne 2017’ van BRF 2 ontvangen. Hiermee bevestigen Christoff, Florian Silbereisen en Jan Smit andermaal dat zij immens populair zijn.

In de tot de nok gevulde Triangel in St-Vith werden zondagavond de ‘Goldenen Antennen’ van BRF, onze Duitstalige publieke omroep, uitgereikt. 7 artiesten kwamen er op het podium, waaronder enkele lokale artiesten zoals Gino Simons van Kelmis en Sarah Schiffer, een sopraan van Herzogenrath. Aan grote namen echter geen tekort tijdens de show, zo was er onder meer Johnny Logan die een BRF-ereprijs in de wacht sleepte voor zijn Eurosongfestival successen.

Een eerste ‘gouden antenne’ werd gegeven aan Christian Lais uit het Zwarte Woud. Daarnaast was ook Lederhosenband Voxxclub aanwezig die onder luid applaus een ‘gouden antenne’ in de wacht sleepte.

Maar de apotheose van de avond moest dan nog komen, want de jongens van Klubbb3 (met onze eigen Christoff) moesten op dat moment nog op de Bühne verschijnen. Al bij de eerste noot van het nummer ‘Jetz erst recht’ kregen Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff iedereen uit zijn stoel voor een ware Schlagerparty.

De heren van KLUBBB3 mochten de Goldene Antenne ontvangen uit de handen van de minister van de Duitstalige gemeenschap, Olivier Paasch. Dit echter pas nadat de dhr. Paasch een prachtig gedicht opdroeg waarin hij de titels van zowat alle grote KLUBBB3 hits verwerkt had. ‘We zijn aangenaam verrast met zo’n geweldig staaltje woordkunst van de minister’ aldus de heren van KLUBBB3. Als kers op de taart kreeg het publiek nog de hit ‘Du Schaffst das Schon’ te horen, waarbij het dak van de Triangel eraf moest.

Het is duidelijk dat KLUBBB3 een echte hitmachine is want ze slepen de ene prijs na de andere in de wacht.


› Gepubliceerd maandag 25 september 2017 om 13:42 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook