Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Jake Bugg op 28 oktober 2017 in de Arenbergschouwburg Antwerpen

Amper 23 jaar oud en reeds drie studioalbums op het palmares. Met een vierde onderweg! Voor ‘Hearts That Strain’, voorzien voor 1 september van dit jaar, trok Jake Bugg naar de studio in Nashville, Tennessee. Hij nam er zijn nieuwe songs op met enkele van de beste muzikanten in de populaire muziekgeschiedenis; Gene Chrisman en Bobby Woods en Grammy Award-bekroonde producers David Ferguson en Matt Sweeney.

“Nashville is mad. Everybody plays out there. You go around somebody’s house for a few beers and just jam with them”, aldus Bugg. Eén van de artiesten waarmee hij aan het jammen ging, was The Black Keys’ Dan Auerbach. Hij leverde een bijdrage voor drie nummers op de nieuwe plaat, waaronder de luchtige opener en eerste single “How Soon The Dawn”.

Op ‘Hearts That Strain’ is nog steeds dezelfde gouden stem en hetzelfde uitzonderlijke songwriterstalent te horen als op de nummers die Jake Bugg groot maakten, “Lightning Bolt”, “Two Fingers”, “Seen It All”, “Broken”... Op het nieuwe studioalbum is het nog even wachten, maar je kan de jonge wolf binnenkort wel live aan het werk zien, want op zaterdag 19 augustus speelt hij de mainstage van Pukkelpop plat. En er is meer, want vandaag kondigt Jake Bugg ook zijn terugkeer naar onze zalen aan. Op zaterdag 28 oktober brengt hij zijn ‘Solo Acoustic Tour’ naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Een intieme akoestische set, die je niet mag missen! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf volgende week vrijdag 11 augustus om 10u.

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE

TICKETPRIJS: 28,50 EURO (PRIJS INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd vrijdag 4 augustus 2017 om 10:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook