Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Cinema Canvas met nieuwe gastheer naar Leuven

Een nieuwe maand, een nieuwe locatie, een nieuwe gastheer (Xander De Rycke), een nieuwe expert (Patrick Duynslaegher), drie nieuwe Bekende Filmfans en drie nieuwe topfilms. Maar verder blijft alles bij het oude in Cinema Canvas in Leuven: drie sfeervolle filmavonden in een bijzondere setting, meer bepaald Hal 5 in de vroegere Centrale werkplaatsen van de spoorwegen in Kessel-Lo. Ambiance gegarandeerd met een hapje en een drankje in het gezelschap van gelijkgestemde filmliefhebbers.

Comedian en filmoholic Xander De Rycke maakt in Leuven zijn debuut als gastheer van Cinema Canvas. Hij presenteert er drie straffe en heel diverse films, gekozen door bekende cinefielen:

• Woensdag 2 augustus: Donnie Darko - De keuze van Jonas Govaerts
• Donderdag 3 augustus: Casablanca - De keuze van Steven De Foer
• Vrijdag 4 augustus: Dog Day Afternoon - De keuze van Robin Pront

De gasten leiden hun keuzefilm telkens in, samen met Xander De Rycke en een andere filmexpert. De film en het gesprek vooraf zijn ook te zien op Canvas. De toegang is gratis, maar je moet wel reserveren via canvas.be. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.


› Gepubliceerd maandag 31 juli 2017 om 09:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook