Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Ane Vanhaecke gaat busken in Australië

Arne Vanhaecke (29) kennen we van Qmusic, VTM Kzoom en 'Zo is er maar één'. Met zijn nieuwe cd droomt Arne - artiestennaam Low Budget Jet Set - ervan om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom gaat hij op tournee, naar Australië. Hoe hij het ervan afbrengt, kan je vanaf september op hln.be volgen in een online serie: 'Arne Down Under’.

In 2008 won Arne de talentenjacht van Radio2: Schrijf er maar één, zijn liedje 'Luisje' was een radiohit. Nadien zagen we hem als muzikant in het laatste seizoen van 'Zo is er maar één' op VRT. Een Nederlandstalig album volgde. Nu gaat Arne Engelstalig. Met zijn tour wil Arne bewijzen dat je niet beroemd of rijk hoeft te zijn om je dromen waar te maken. Met een gitaar en een overdosis passie trekt hij naar Australië om er te reizen, te spelen en mensen te ontmoeten.

Vier maanden lang reist Arne er rond. Low budget. En hij houdt speciaal voor een vlog bij. «Het liefst wat ik doe is busken, gewoon met de gitaar op straat,» zegt Arne. «Je plekje verdienen met je muziek. En op die manier ontmoet je fantastische mensen. Het opent je wereld. Mijn vriendin gunt me 4 maanden om mijn ding te doen en in die periode hoop ik heel Australië te doorkruisen. Ik wil het maximum uit mijn reis halen. Ik neem een paar propere onderbroeken mee, een gitaar en heel veel goesting.»

Maak je klaar voor een emotionele rollercoaster in een fantastisch decor. Gaat Arne doorbreken? Wie kruist er zijn pad? En hoe zit het met de heimwee? Naast zijn muzikale avonturen blijft hij via skype in contact met het thuisfront, wij volgen alles mee via de vlog. Bedoeling is overigens ook dat Arne op zoek gaat naar Vlamingen in Australië, om er eventueel te couchsurfen en om hun verhalen te registeren. En ook grootse gebeurtenissen bij de Aussies krijgen een verslag op zijn vlog. Verwacht je dus aan beelden van het eerste vuurwerk met Nieuwjaar bij onze onderburen, via livestream. Arne staat op de eerste rij.

Meer over Arne’s avontuur: www.hln.be/arnedownunder


› Gepubliceerd maandag 31 juli 2017 om 19:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Internet

maandag 24 februari 2020 om 17:57 uur

› Generation M helpt jongeren bij de eerste keer

woensdag 1 januari 2020 om 00:00 uur

› Een gelukkig 2020 gewenst!

dinsdag 1 januari 2019 om 00:00 uur

› Een gelukkig 2019 gewenst!


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook