Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Belgische Dimaro scoort met nieuwe video bij internationaal toplabel Kontor

Origineel van Oostende, nu woonachtig in Lochristi. Dimaro brengt vandaag zijn langverwachte nieuwe popplaat uit bij het Duitse toplabel Kontor Records. Kontor is tevens te thuisbasis van artiesten als R.I.O, Underdog Project, Sylver, Pat Krimson, Scooter, ATV,…om er maar enkele te noemen.

Kijken


“History”, de nieuwe singel van DImaro, samen met rijzende ster zangeres Cha:dy, staat reeds enkele weken in de Ultratop Dance en is klaar om internationaal door te breken.

Met o.a. “Drumms” scoorde Dimaro reeds zeer grote clubhits in heel Europa. Deze singel is een keerpunt in zijn carrière. “History” is een gevoelige popsong. Nog steeds electronisch, maar radiovriendelijk en voor het grote publiek.

Dimaro draaide de afgelopen weken maar liefst vier keer op Tomorrowland en was ambassadeur van het project van Visit Flanders om Vlaanderen hip te maken bij de jeugd.


› Gepubliceerd zaterdag 5 augustus 2017 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook