Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Spanning voor Mister Gay Belgium verkiezing

De laatste uren komen eraan voor we weten wie de nieuwe Mister Gay Belgium zal worden. Vanavond wordt in Theater Elckerlyc opnieuw een spannende strijd gestreden tussen 12 heren die dé ambassadeur van de community wil worden.

De Mister Gay-organisatie gaat voor het 5de jaar op rij op zoek naar een jonge man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur die gebeten is door de LHBT-thematiek. De 12 kandidaten hebben zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de holebigemeenschap met als afsluiter een finale gala dat vanavond zal plaatsvinden.

Wie de huidige Mister Raf Van Puymbroeck zal opvolgen en België zal vertegenwoordigen op de Mr. Gay Europe en World verkiezingen ligt grotendeels in de handen van de MGB jury met daarin o.a. Hilde Crevits (Vlaams Minister van Onderwijs), Sven De Ridder (Acteur), Josje Huisman (Zangeres | ex-K3 lid), Stefaan Degand (Acteur), Jean-Marie Pfaff (Ex-voetbalkeerper), Slongs Dievanongs (Zangeres), Hilde De Baerdemaeker (Actrice), Janine Bischops (Actrice), Rob Vanoudenhoven (Presentator), Eline Michiels (De Mol), Jacky Lafon (Zangeres | Actrice), Roos Van Acker (Presentatrice), Lesley-Ann Poppe (Mediafiguur), Joyce De Troch (Presentatrice), Miriam Jacques (Ex-organisatrice Miss Belgian Beauty) en Marc Putman (CEO OUTtv).

De finale is rechtstreeks te volgen via de live-stream op https://youtu.be/VgN6JLEpRdU


› Gepubliceerd zaterdag 27 mei 2017 om 13:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook