Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Jacques Vermeire waagt zijn kans met een adellijke barontitel

Vanaf morgen presenteert Evy Gruyaert het tweede seizoen van Stukken van Mensen. De topdealers worden bezocht door verkopers met een missie: een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan de man brengen. Dat wordt zweten, bluffen en gokken aan de onderhandelingstafel. Elke aflevering passeren vier objecten de revue die gekocht kunnen worden door vier dealers. Dit jaar maakt ook een nieuwe experte haar intrede: Emely Christiaens.

Zo nu en dan neemt er ook een Bekende Vlaming plaats aan de onderhandelingstafel. In de eerste aflevering waagt Jacques Vermeire zijn kans met een adellijke barontitel uit 1931. De titel is gepresenteerd in de oorspronkelijke koffer en bevat onder andere het familiewapen en de originele handtekening van Koning Albert I. Ook autodealer Franco hoopt zijn slag te slaan met een speciale Formule 1-wagen. Piloot Thierry Boutsen werd in deze racewagen op spectaculaire wijze tweede in de Grote Prijs van San Marino (1985) toen hij de wagen persoonlijk over de streep duwde. Maar zullen ook de experten over de streep te halen zijn met een minimum vraagprijs van 265.000 euro?

Dit en nog meer bijzondere objecten vanaf morgen in Stukken van Mensen.

Telkens op dinsdag om 21u30 op VIER.


› Gepubliceerd maandag 6 februari 2017 om 19:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook