Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Première musicalcreatie De Rozenoorlog met Maike Boerdam en Lucas Van den Eynde gooit hoge ogen

Judas TheaterProducties, bekend van pareltjes als “Pauline & Paulette”, “Josephine B.”, “Lelies” en “De Muze Van Rubens”, ging afgelopen vrijdag in première met de "De Rozenoorlog”, een zwarte musicalcomedy gebaseerd op het boek "The War of the Roses" van Warren Adler. Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Myriam Bronzwaar, Marc Lauwrys en Laura Seys vormen de topcast van deze musical geschreven door Sam Verhoeven, Allard Blom en Frank Van Laecke, die ook instaat voor de regie. De voorstelling is tot en met 23 december te zien in het Fakkeltheater. Vanaf 12 januari toert “De Rozenoorlog” door Vlaanderen.

Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Van Rozen lijkt een droom. Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van genoeg geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis. Tot de woning tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn. Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf. En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid. Ze vraagt de scheiding aan. Het huis wordt de inzet van een bizarre vechtscheiding. Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Van Rozens ontaardt in een oorlog: De Rozenoorlog. En daarin wordt niets of niemand gespaard…

“De Rozenoorlog” is een zwarte musicalcomedy gebaseerd op de bestseller “The War of the Roses” van Warren Adler. Frank Van Laecke regisseert en schreef samen met Allard Blom de teksten, Sam Verhoeven schreef de muziek. Judas TheaterProducties heeft een topcast bijeen gebracht met Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar en Laura Seys. Zij zullen begeleid worden door een liveorkest. "De Rozenoorlog" speelt tot en met 23 december in de Rode Zaal van het Fakkeltheater en gaat nadien, vanaf 12 januari 2017, op tournee door Vlaanderen.

JUDAS THEATERPRODUCTIES GAAT DOOR IN 2017 – VANAF 9 FEBRUARI EEN NIEUWE CREATIE: “GOODBYE, NORMA JEANE”

Ann Van den Broeck en Anne Mie Gils schitteren vanaf februari 2017 in een nieuwe musicalcreatie over de laatste avond uit het leven van Marilyn Monroe: “Goodbye, Norma Jeane”. Ook jong musicaltalent Michiel De Meyer zal in deze musical meespelen. Het creatieve team is hard aan het werk om deze nieuwe voorstelling tot een pareltje te maken. Martin Michel zal de regie op zich nemen, het script en de liedjesteksten zijn van Allard Blom en de muziek wordt geschreven door Sam Verhoeven.

De musical is van 9 februari tot en met 5 maart 2017 te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Info en tickets

RODE ZAAL FAKKELTHEATER - ANTWERPEN
VAN 16 NOVEMBER TOT 23 DECEMBER
070 246 036 - WWW.JUDAS.BE
TICKETS: € 27,00 - VIP: €36,00 (INCL. RESERVERINGSKOSTEN)

TOURNEE DOOR VLAANDEREN
VANAF 12 JANUARI 2017
ALLE INFO OP WWW.JUDAS.BE


› Gepubliceerd zaterdag 19 november 2016 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook