Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Harry Potter: The Exhibition heropent op 12 november in Brussel

Op 30 juni opende Harry Potter™: The Exhibition haar deuren. Sindsdien hebben meer dan 275.000 fans de expo bezocht. Op 6 november sluit de expo. Maar… slechts voor enkele dagen. De fans vroegen om meer, zeker ook in het kader van de nieuwe film Fantastic Beasts and Where to Find Them. De tentoonstelling zal heropenen op zaterdag 12 november.

Nieuw op de expo dit eindejaar is een spiksplinternieuw display met rekwisieten en kostuums uit Warner Bros. Pictures’ langverwachte Fantastic Beasts and Where to Find Them, de eerste film ooit waarvoor J.K. Rowling’s het scenario schreef en die in première gaat in Brussel op 16 november 2016. Fans zullen de gelegenheid krijgen om twee iconische rekwisieten te ontdekken, die voor de allereerste keer tentoongesteld worden in Brussel: de vliegende Ford Anglia uit Harry Potter and the Chamber of Secrets™ en het gigantische paard uit het schaakspel dat bereden werd door Ron Weasley in Harry Potter and the Philosopher’s Stone™. Om de belevenis helemaal compleet te maken, zal de expo ook ondergedompeld worden in een winterse sfeer, compleet met vallende sneeuw in Zweinsveld Station.

Maar er is nog meer! Acteur James Phelps, die Fred Weasley speelde in de Harry Potter filmserie, zal erbij zijn om de allerlaatste verlenging te lanceren. Van 9 tot 11 november wordt op de Facebook pagina van de expo een wedstrijd georganiseerd waarbij fans de kans krijgen om samen met James Phelps officieel de expo te heropenen op 12 november.


› Gepubliceerd donderdag 27 oktober 2016 om 11:14 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook