Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› My First Highway in het voorjaar 2017 in de bioscoop

Volgend voorjaar komt My First Highway uit in de Belgische bioscoopzalen. My First Highway is een coming-of-age drama, waarin Benjamin (16) op vakantie in Spanje verliefd wordt op een lokaal meisje. Ze is mooi en intrigerend, maar kan hij weerstaan aan het avontuur waarin ze hem meesleurt?

Kijken


De hoofdrollen zijn weggelegd voor de jonge Aäron Roggeman (Benjamin) en Romy Louise Lauwers. De rest van het gezin wordt vertolkt door Mathias Sercu, Natali Broods en Charlie Vanhoof. Ruth Becquart speelt de moeder van het meisje.

My First Highway gaat in wereldpremière op Film Fest Gent en is er geselecteerd voor de Explore Zone competitie. De hoofdprijs wordt uitgereikt door een jongerenjury. Kevin Meul won in het verleden reeds verschillende prijzen. Zijn eerste kortfilm ‘Het Bijzondere Leven van Rocky De Vlaeminck’ behaalde o.m. de hoofdprijzen op de internationale filmfestivals van Chicago, Seattle en Valladolid. De internationale première gaat door op het Internationaal Filmfestival van Rome. De film wordt er in de Alice nella città Competitie vertoond.


› Gepubliceerd zaterdag 8 oktober 2016 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Film

zondag 13 oktober 2019 om 20:23 uur

› Nieuwe trailer voor Charlie's Angels

woensdag 14 augustus 2019 om 18:00 uur

› Eerste trailer voor film Little Women


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook