Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Improv-Asion XI op 15 oktober 2016 in Brussel

Het is zover! Na tien geslaagde improvshows in steden als Zaventem, Antwerpen, Mechelen, Lier en Gent, strijkt het improvteam van Badass pr en acteerschool CinAct voor het eerst neer in Brussel! De acteerlessen zijn bovendien verhuisd naar de grootste filmstudio's van de Benelux: AED Studios.

Verwacht knotsgekke improvgames die allemaal gestoeid zijn op de leest van de allerbeste Amerikaanse en Britse shows, zoals Whose Line Is It Anyway?, Fast and Loose en Drew Carey’s Improv-A-Ganza. Dichter bij huis deden onder andere Mark Uytterhoeven, Tom Lenaerts en Michiel Devlieger het voor in Onvoorziene omstandigheden.

Alle sketches die je te zien zult krijgen op het podium, worden gebaseerd op suggesties uit het publiek. Je kunt dus zelf invloed hebben op de show en… wie goeie suggesties geeft, krijgt van ons een dvd, blu-ray of shotje cadeau!

Verder staan deze improvjongens bekend omwille van een aantal gewaagde onderwerpen en stunts: geblinddoekt op een stelling staan als reporter, het verorberen van oneetbare cocktails vol ingrediënten die al lang over tijd staan of zelfs met blote voeten tussen muizenvallen spelen: je weet nooit wat ze deze keer voor jou in petto hebben!

Info en tickets

Reserveren doe je via Brasserie LR6, via dirk@badass.be of door te bellen naar +32 (0)494 38 27 44.

Zaterdag 15 oktober, om 21u.30, in Brasserie LR6 te Brussel
Brasserie open vanaf 10 uur


› Gepubliceerd zondag 9 oktober 2016 om 10:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook