Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Homokoppel livestreamt huwelijk op Facebook wegens te kleine trouwzaal

Zaterdag 20 augustus om 11u30 geven Robin Vissenaekens (40) en Jens Geerts (28) elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Stabroek. Behalve heuglijk nieuws, is dit niet zo heel spectaculair. Ware het niet dat de huwelijksceremonie volledig live en openbaar te volgen zal zijn op Facebook met nu al 7.000 volgers. "We hebben altijd gezegd dat we het intiem wilden houden," vertelt Jens, "Maar door de vele bevestigingen zagen we al snel dat het gemeentehuis in Stabroek dit grote aantal aanwezigen niet zou aankunnen."

Radiohoofd van Joe en ATV-presentator Robin Vissenaekens en OUTtv-gezicht Jens Geerts stappen aanstaande zaterdag na 8,5 jaar in het huwelijksbootje. "Het is een huwelijk waar onze vrienden en familieleden al jaren op gewacht hebben," zegt Jens, "Iedereen weet dat Robin en ik een onafscheidelijk duo vormen. Onze omgeving vroeg dan ook constant wanneer we de grote stap zouden zetten." Toen Robin Jens verraste met een sprookjesachtig aanzoek in de Efteling tijdens opnames van OUTtv, waren heel wat mensen in hun nopjes. (Bekijk hier het aanzoekfilmpje.) Het koppel kreeg ondertussen al zoveel bevestigende mailtjes voor de ceremonie dat ze niet anders konden dan mensen erop wijzen dat jammer genoeg niet iedereen in de trouwzaal binnen kan.

"We willen niemand afwijzen," legt Jens uit, "Iedereen is van harte welkom, maar de trouwzaal in Stabroek, waar Robin en ik officieel moeten trouwen volgens de wet, is niet voorzien op een groot aantal toeschouwers. Om niemand teleur te stellen, kwamen we op het constructieve idee om de ceremonie te livestreamen. Zo kan iedereen die er graag bij wil zijn, meekijken vanop de eerste rij zonder dat de gemeente Stabroek een paar muren van het mooie gemeentehuis moet slopen," lacht Geerts. Na de ceremonie zakt het getrouwde stel af naar het Kasteel van Lebbeke waar verder gefeest wordt met vrienden, familie, collega's en enkele bekende gezichten. De Facebookpagina waarop de livestream zal doorgaan, telt ondertussen al een dikke 7.000 volgers.

De livestream (met hashtag #JensEnRobin) zal te volgen zijn op zaterdag 20 augustus om 11u30 via www.facebook.com/officialjensgeerts


› Gepubliceerd donderdag 18 augustus 2016 om 11:39 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Gossip

zondag 1 september 2019 om 07:00 uur

› Eline De Munck brengt nieuwe kledinglijn uit

zaterdag 31 augustus 2019 om 17:00 uur

› De Romeo’s verkochten 3 miljoen Frikandel XXL'en

donderdag 18 juli 2019 om 09:38 uur

› Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat

vrijdag 19 april 2019 om 08:00 uur

› Zanger Yves Segers geeft Ja-woord aan partner Tom


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook