Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Oscar in première in Theater Elckerlyc

Vanmiddag ging in Theater Elckerlyc de legendarische komedie Oscar in première. Nog tot 16 mei kan je gaan kijken naar het stuk met in de hoofdrollen Jan Van Dyke, Dirk Van Vooren, Wendy Van Wanten, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Karin Jacobs, Leen Dendievel, Fleur Brusselmans en Stef Poelmans. Heel wat BV's kwamen kijken naar de première en waren vol lof voor deze hilarische komedie, oorspronkelijk van Claude Magnier.

Regisseur Dirk Lavrysen kreeg van producent De Komedie Compagnie een resem bekende acteurs met bakken komisch talent te zijner beschikking om er een spetterende voorstelling van te maken en dat werd het ook. Alle lof voor de topcast waarin we een allereerste samenwerking op de planken tussen komieken Jan Van Dyke en Dirk Van Vooren meemaakten. Wendy Van Wanten, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Karin Jacobs, Leen Dendievel, Fleur Brusselmans en Stef Poelmans vertolken stuk voor stuk leuke rollen in Oscar. Liefhebbers van deze beroemde komedie kunnen terecht in Theater Elckerlyc te Antwerpen tot en met 16 mei.

Synopsis

Om te kunnen trouwen met een rijk en welstellend meisje vraagt Christian Martin (gespeeld door Dirk Van Voren) om opslag bij zijn excentrieke baas, Francis Van den Neste een rijke koekoeksklokkenbouwer (gespeeld door Jan Van Dyke). Na flink tegensputteren krijgt de jonge boekhouder z'n opslag om daarna te vernemen dat Christian de firma voor 495.000 euro bestolen heeft. Van dat geld heeft hij goud gekocht. Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: echte en andere goudkoffertjes, zwangere dochters, een onverwachte masseur en nog veel meer dat we hier niet gaan verklappen. Kortom een zwierige komedie met veel ingrediënten voor een vrolijk avondje.

Info en tickets

Een productie van www.dekomediecompagnie.be
Van: Claude Magnier
Met: Jan Van Dyke, Dirk Van Vooren, Wendy Van Wanten, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Karin Jacobs, Leen Dendievel, Fleur Brusselmans en Stef Poelmans.
Regie: Dirk Lavrysen

Tickets via www.dekomediecompagnie.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen.

Data:
•22, 23, 29 en 30 april, 5, 6, 7, 13 en 14 mei om 20u15
•24 april en 1, 8, 15 en 16 mei om 15u15
•12 mei om 14 uur

Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.


› Gepubliceerd zondag 24 april 2016 om 18:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook