Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Het tweede seizoen van Revolution is vanaf 28 januari beschikbaar

Afschakelplannen werden opgesteld, de eerste tests werden uitgevoerd en ook het hangen van de kerstlichtjes stond in sommige gemeenten op de helling, maar tot een algemene blackout is het tot dusver nog niet gekomen. Vooralsnog blijven we dus gespaard van een postapocalyptische wereld zoals die uit Revolution, waar alle elektriciteit en communicatie uitgevallen is en de duisternis heerst.

Het tweede en laatste seizoen van deze beklijvende serie is vanaf 28 januari beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS

Het wervelende postapocalyptische avontuur zet zich voort! Drie maanden na de mysterieuze toename van elektriciteit in seizoen 1 verzamelen de jonge rebel Charlie, haar moeder Rachel en oom Miles zich in Willoughby, Texas, samen met Rachels vader, dr. Gene Porter. Tom Neville en zijn zoon Jason zoeken wanhopig naar hun dierbare Julia, terwijl Aaron enkele onthutsende veranderingen doormaakt. En toch, niets en niemand is wat het lijkt.

De waarheid komt aan het licht in de 22 afleveringen van seizoen twee van deze succesvolle serie, van de hand van J.J. Abrams’ Bad Robot Productions en Eric Kripke, de maker van Supernatural.

BONUSMATERIALEN

• 4 featurettes
• Deleted Scenes
• Gag Reel


› Gepubliceerd woensdag 7 januari 2015 om 09:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook