Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Het derde seizoen van Falling Skies is vanaf 3 december beschikbaar

Charleston leek het beloofde land voor Tom Mason en z'n metgezellen, maar niets is minder waar. Het 2de Mass. mag zich ook in dit derde seizoen van deze Emmy-genomineerde reeks opmaken voor een bitsige strijd. Falling Skies is inmiddels een gevestigde waarde in televisieland geworden, maar wat verwacht je dan ook van een reeks die geproducet werd door science fiction grootmeester Steven Spielberg!

Het derde seizoen van Falling Skies is vanaf 3 december beschikbaar op Blu-ray en DVD.

SYNOPSIS

Het derde seizoen begint zeven maanden nadat het 2de Mass-regiment aangekomen is in Charleston. Ondertussen is Tom verkozen tot president van New Charleston. Hij heeft z'n handen vol, terwijl de strijd om het voortbestaan van de mensheid genadeloos voortgaat. De verzetsgroep moet het nu opnemen tegen een vijand die vindingrijker, meer aanwezig en nog meedogenlozer is geworden. Het tij kan misschien keren voor het 2de Mass. wanneer zij hulp krijgen van nieuwe, sterke buitenaardse bondgenoten...

BONUSMATERIALEN

• Featurettes
• Behind the Scenes


› Gepubliceerd vrijdag 14 november 2014 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook