Sterrennieuws
Boek | Vlaanderen

› Topreceptuur van chefkok Felix Alen

Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In ‘Het Grote Noordzeeviskookboek’ worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en –vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelpdieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?

Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutrionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever… voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto’s.

Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!

De focus op duurzaamheid wordt verzilverd in een partnership met 'Week van de Smaak', het tiendaagse publieksevenement van 13 tot en met 23 november dat als thema van dit jaar ‘duurzame voeding’ heeft. Voor meer info: www.weekvandesmaak.be.

Het boek 'Het Grote Noodzeeviskookboek' kost 39,95 euro en is vanaf nu beschikbaar in elke boekhandel of online te bestellen.


› Gepubliceerd donderdag 30 oktober 2014 om 05:00 uur door Robrecht Van Goolen




Sterrennieuws © 2008 - 2025
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook