Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Xander De Rycke brengt derde show uit op DVD

Xander De Rycke is, zowel in stijl als inhoudelijk, de meest gedreven en talentvolle stand-up comedian van de nieuwe generatie. Hij leeft en ademt comedy en brengt veruit de meest originele humor. Hij werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won van de Comedy Casino Cup op Canvas en daar o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet.

Pers én publiek waren het eens dat “Uw zoete 666” één van de sterkste debuutvoorstellingen in Vlaanderen was en met “Mijn zwarte parade” bewees hij moeiteloos een blijver te zijn. Met “Zijn derde show” komt Xander aan het einde van zijn onheilige triologie. Hoe het hierna verder moet, weet niemand. Er rest hem dan ook niets anders dan af te sluiten met een grote knal, veel drama, brokstukken en wat schuine moppen. Fasten your seatbelts, maak u klaar voor Xander zijn dénouement!

Ging die eerste show nog over zijn jeugdjaren, dan werd de tweede gekenmerkt door Xanders’ passie voor gaming en films. Maar in zijn derde show is Xander volwassen geworden. Hij kocht en verbouwde een huis, moest naar het containerpark, gaat zoals elke goede vlaming naar de frituur en heeft 4 katten en een vast lief. Voer voor voldoende universele onderwerpen voor een breed publiek waar iedereen – jong en oud – zich direct moeiteloos in herkent. Weg met de mopperaar, welkom aan een bijzonder grappig en uitgekiend observator.


› Gepubliceerd woensdag 29 oktober 2014 om 20:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook